Badkamerrenovatie


Een badkamer is tegenwoordig niet meer alleen een plek om te douchen, maar vaak wordt er een complete ruimte van gemaakt om te ontspannen. Voldoet uw badkamer niet meer aan uw wensen? Dan wordt het tijd voor een badkamerrenovatie. Door te renoveren vernieuwt u de ruimte weer en kiest u zelf voor al het materiaal en de benodigdheden, zodat u na het renoveren geniet van een badkamer die aansluit bij uw stijl. Doe inspiratie op en vraag om ideeën en ontwerpen van een specialist. Wij helpen u graag verder, vul daarom snel het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes voor het renoveren van uw badkamer.

badkamerrenovatie
badkamer renoveren

Zelf een badkamer ontwerpen

Doordat een badkamer tegenwoordig steeds meer een ruimte wordt om te ontspannen, is het een mogelijkheid om zelf uw badkamer te ontwerpen. Met het ontwerpen vult u de ruimte zelf in. U beslist waar het sanitair komt, zoals een douche, bad of wc en waar een badkamermeubel komt te staan. Daarnaast vult u het uiterlijk van de ruimte in. U kiest een kleur en de badkamertegels. Bij het ontwerpen staat een specialist in badkamerrenovatie u bij, zodat het ontwerpen goed gaat en voldoet aan de eisen waar een badkamer aan moet voldoen. Daarnaast helpt een expert u door u inspiratie te geven en u op ideeën te brengen voor het ontwerpen.

Inspiratie en ideeën

Zoals net al gezegd kan een vakman u helpen bij het opdoen van inspiratie en ideeën voor het ontwerpen van de ruimte en de badkamerrenovatie zelf. Daarnaast zijn er verschillende winkels gespecialiseerd in badkamers, waar u eenvoudig een kijkje kunt nemen om ideeën voor uw badkamerrenovatie op te doen. Ook is internet tegenwoordig een populaire manier om inspiratie en ideeën op te doen voor diverse zaken, zo ook voor badkamers. Bekijk welke kleuren u mooi vindt voor badkamers en sanitair, welke badkamertegels u wilt gebruiken, wat voor douche u wilt en welke badkamermeubel het beste aansluit bij uw stijl.

Sanitair vernieuwen

In plaats van een complete badkamerrenovatie, is het ook mogelijk om alleen nieuw sanitair te laten plaatsen. Als u badkamertegels nog in goede staat zijn, laat u bijvoorbeeld alleen uw douche vernieuwen, of u laat een nieuwe badkamermeubel plaatsen. Het vernieuwen en plaatsen van sanitair kost aanzienlijk minder dan een complete badkamerrenovatie. Daarom is het belangrijk om een budget vast te stellen en te kijken of een badkamerrenovatie binnen de mogelijkheden ligt of dat u misschien moet kiezen voor het vernieuwen van het sanitair. U kunt ook enkel gaan voor sanitair evacuatie. Een vakman kijk met u naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld een zolderrenovatie, en hij gaat voor u aan het werk met het vernieuwen en plaatsen van sanitair.

Andere badkamertegels

Bij een badkamerrenovatie is het mogelijk om alleen de badkamertegels opnieuw te vernieuwen en plaatsen, in plaats van het compleet renoveren van de badkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om de hele badkamer te renoveren, inclusief de badkamertegels. Er is veel keuze als het gaat om badkamertegels, u kunt kiezen voor grote of kleine tegels, vierkante, ronde of andere vormen en ze zijn beschikbaar in veel kleuren. Het plaatsen van de tegels in de badkamer tijdens het renoveren kunt u zelf doen als u verstand heeft van het plaatsen van tegels. Heeft u dit niet, dan brengen wij u graag in contact met een specialist op het gebied van badkamerrenovatie en het plaatsen van tegels.

CEI renovatiewerken: totaalrenovatie is onze expertise

Scherpe prijzen voor renovatie. Erkend netwerk van menig aannemer en bouwbedrijf. Vrijblijvende offerte.

sanitair plaatsen

Badkamermeubels

Bij een badkamerrenovatie kunt u nieuw sanitair uitzoeken. Het is mogelijk om uw oude badkamermeubel weer te laten plaatsen, maar het is natuurlijk mooier om nieuw sanitair zoals een douche of een badkamermeubel uit te zoeken met het renoveren. Ook als het gaat om een badkamermeubel of ander sanitair zijn er veel diverse soorten die u kunt laten plaatsen tijdens het renoveren. Denk aan een badkamermeubel of ander sanitair dat past bij een landelijke of een moderne stijl. Uiteraard is het ook mogelijk om een mix te maken van deze stijlen. Bij een badkamerrenovatie gaat het allemaal volgens uw wens.

Kosten

Zoals bij alles kost ook een badkamerrenovatie geld. Hoe hoog de prijzen worden, hangt af van de keuzes die u maakt. Kiest u voor het compleet renoveren van de badkamer, laat u nieuw sanitair plaatsen of kiest u voor het hergebruiken van sanitair? Kiest u voor een nieuwe, grote inloopdouche of wilt u een douche met een bak? Dit zijn allerlei zaken die invloed hebben op de uiteindelijke prijzen. Wij brengen u graag in contact met een expert op het gebied van renoveren, hij helpt u met het zoeken naar voordelige prijzen voor nieuw sanitair en voert het plaatsen van meubels en het renoveren tegen zo laag mogelijke prijzen voor u uit.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u graag een badkamerrenovatie uit laten voeren of nieuwe tegels en meubels laten plaatsen in de badkamer? Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u door u in contact te brengen met een vakman op het gebied van renoveren van onder andere de badkamer. Hij gaat aan het werk met het renoveren van de ruimte en het plaatsen van de tegels en meubels. Door het formulier in te vullen ontvangt u van ons vrijblijvende offertes, zodat u prijzen kunt vergelijken voor het uitvoeren van een badkamerrenovatie of keukenrenovatie. Neem daarom nu contact op.