Over ons

Wat leuk dat u meer over ons wilt weten! Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van specialisten in vochtbestrijding en renovatiewerken. Ons netwerk heeft een dekking over heel Vlaanderen, dus er is altijd een bedrijf beschikbaar bij u in de buurt. Wij zijn ervaren in vochtbestrijding en renovatiewerken. Voor een nieuwe keuken of badkamer kunt u bij ons terecht, maar ook als u uw muren wilt laten impregneren kunnen wij u helpen!

Uw voordeel

  • Vochtbestrijding en renovatiespecialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen
over ons

renovatie offertes
vochtbestrijding offertes

CEI: meerdere expertises, één netwerk!

Netwerk van aannemers, bouwbedrijven en vochtbestrijding experts. Vraag vrijblijvend offertes aan.

Nooit teveel betalen

Bij ons betaalt u nooit teveel voor een klus. Wanneer u contact met ons opneemt en uw klus zo goed mogelijk omschrijft, sturen wij u geheel vrijblijvende offertes (maximaal vijf) van specialisten bij u uit de buurt. Het is aan u om deze offertes te vergelijken. Zo kunnen wij u de scherpste prijzen bieden en weet u zeker dat u nooit teveel zult betalen. Daarbij kunt u kiezen voor een bedrijf dat het best bij u en uw situatie past!

Kennis en ervaring

Als u kiest voor een bedrijf dat bij ons netwerk is aangesloten dan kiest u altijd voor een erkend, ervaren bedrijf. Elk aangesloten bedrijf is namelijk geselecteerd op prijs en kwaliteit, zodat wij u de beste service voor de laagste prijs kunnen bieden! Heeft u een lastige vraag of heeft u een advies nodig? Geen enkel probleem. De vakmannen uit ons netwerk draaien hun hand hier niet voor om. Al honderden tevreden mensen gingen u voor!

Tips bij het vergelijken

Tegenwoordig zijn verschillende bedrijven maar lastig te vergelijken. Doordat u bij ons meerdere offertes krijgt kunt u direct vergelijken op de punten die u het belangrijkst vindt. Let op de materiaalkeuze en welke kosten wel of niet inbegrepen zijn in de totaalprijs. Vindt u het belangrijk dat de klus snel gedaan wordt of kiest u het bedrijf dat het goedkoopst is? De keuze is volledig aan u. Zo kiest u een bedrijf dat het beste bij u past.

Gratis en vrijblijvende offertes!

Een renovatie aan uw huis hoeft u geen fortuin te kosten. Doordat u zelf de offertes kunt vergelijken bepaalt u zelf hoeveel u zou willen betalen. Bent u benieuwd geworden naar de totale kosten van een renovatie, maar wilt u de klus nog niet direct laten uitvoeren? Dit is geen enkel probleem. U krijgt per klus tot maximaal 5 offertes van ons toegestuurd. Deze offertes zijn gratis en volledig vrijblijvend: u zit helemaal nergens aan vast.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
Onze badkamer was toe aan een renovatie, maar we wisten nog niet helemaal wat we precies wilden. We hebben de werkzaamheden zo volledig mogelijk doorgegeven en kregen een paar goede offertes. Het bedrijf dat we gekozen hebben heeft ons goed geholpen met nieuwe ideeën voor onze badkamer.
S. Scheurs
Onze zolder werd al jaren als opslagplek gebruikt, maar we wilden er graag een mooi kantoor voor maken. We kregen heel snel de gratis offertes binnen en hebben deze met elkaar vergeleken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor het bedrijf dat in onze omgeving het beste aangeschreven stond.
K. Stoelwinder

Heeft u als bedrijf interesse in de deelname aan ons netwerk?

Voor meer informatie bekijkt u de bedrijven aanmelden pagina!