Renovatiewerken in Turnhout? Netwerk van bouwbedrijven.

Scherpe prijzen voor deelrenovatie en totaalrenovatie. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Renovatiewerken Turnhout

Renovatiewerken Turnhout

De term renovatiewerken is de verzamelnaam voor alle vormen van renovatie die in en om huis uitgevoerd kunnen worden. Zo kunt u binnen de renovatiewerken onder andere kiezen voor een zolderrenovatie, gevelrenovatie, badkamerrenovatie, of keukenrenovatie. Daarnaast is elk bouwbedrijf uit ons netwerk in Turnhout gespecialiseerd in totaalrenovatie en het isoleren van diverse onderdelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de renovatie van uw huis of bedrijfspand? Neem dan vandaag nog contact met ons netwerk op. Een aannemer uit ons netwerk informeert u met alle plezier. Desgewenst sturen wij u tevens tot maximaal 5 vrijblijvende offertes toe voor de renovatiewerken die u wenst. Wij helpen u graag verder.

Totaalrenovaties

Eén van de grootste klussen binnen de renovatiewerken is het uitvoeren van een totaalrenovatie. Een totaalrenovatie is nodig wanneer een huis dermate vervallen is dat een renovatie van enkele onderdelen niet voldoende is. Bij een totaalrenovatie zullen dan ook onder meer de leidingen worden vervangen en de muren en vloeren opnieuw bedekt. Andere onderdelen van een totaalrenovatie zijn een keuken- en badkamerrenovatie en de renovatie van de gevel en zolder. Wilt u weten of een totaalrenovatie voordeliger is het bouwen van een nieuw pand? Vraag dan de aannemers van diverse bouwbedrijven uit Turnhout om advies. Een aannemer wil u graag van informatie voorzien.

Huis, appartement of kantoor renoveren

Het renoveren van een huis, appartement of kantoor is een klus die heel wat tijd en geld zal kosten. Het is daarom aan te raden u goed te laten informeren over de prijs voor een dergelijke renovatie en de verbouwtijd waar u rekening mee moet houden. Daarnaast kan een aannemer aangeven wat additionele mogelijkheden zijn. Zo adviseren wij onze klanten uit Turnhout vaak om een dakrenovatie te koppelen aan een dakisolatie. Dit spaart kosten en u kunt zo op de lange termijn de investering in de renovatie terugverdienen. Vergelijk de aanbiedingen van de aan ons gelieerde bouwbedrijven uit de regio, om zo de aantrekkelijkste prijs te kunnen kiezen.


  • Eén netwerk, verschillende expertises
  • Vrijblijvend tot maximaal 5 offertes aanvragen
  • Bouwbedrijven vergelijken uit uw regio

Deelrenovatie

totaalrenovatie Turnhout
Naast een totaalrenovatie is ook een deelrenovatie mogelijk bij de renovatiewerken specialisten. Bij een deelrenovatie (de naam zegt het al) zullen zij maar een deel van het huis renoveren. Een deelrenovatie bestaat bijvoorbeeld uit een dak- en gevelrenovatie, of uit de renovatie van de zolder, keuken en badkamer. Het voordeel van een deelrenovatie is dat diverse klussen met elkaar gekoppeld kunnen worden. In de meeste gevallen is een deelrenovatie voordeliger dan twee keer een enkele renovatie, omdat het bouwbedrijf de materialen zal combineren. Een aannemer zal een deel- of totaalrenovatie dan ook altijd aanraden. Kijk hiervoor wel goed naar de offertes van een bouwbedrijf.

Dakisolatie

Dak isoleren Turnhout
Eén van de opties om geld te besparen bij een dakrenovatie is de plaatsing van een laag dakisolatie. Het plaatsen van een laag dakisolatie is niet heel ingewikkeld, maar wij raden toch aan één van de bouwbedrijven uit het netwerk in te schakelen. Door de inzet van één van de gespecialiseerde aannemers weet u zeker dat het werk snel en vakkundig zal worden afgehandeld, en profiteert u snel van een optimaal wooncomfort. Wilt u graag zelf aan de slag met de dakisolatie? Weet dan dat de losse prijzen hoger liggen dan voor een gecombineerde oplossing met een dak- of zolderrenovatie. Bekijk ook welke mogelijkheden er bestaan voor eventuele subsidies.

Zolderrenovaties

Zolder renoveren Turnhout
Eén van de renovatiewerken waarbij veel verschillende mogelijkheden bestaan, is een zolderrenovatie. Bij een zolderrenovatie kan een bouwbedrijf onder leiding van een aannemer verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij de zolderrenovatie te kiezen voor het bouwen van een aantal kamers. Daarnaast kunnen onze renovatiewerken specialisten zorgen voor een vakkundige dakisolatie en afwerking van de muren met Gyproc. Tot slot is het een optie om bij een zolderrenovatie de vloer te isoleren. De kosten voor het renoveren van de zolder verschillen per bouwbedrijf, en hangen af van de eisen die u aan de zolderrenovatie stelt.

Gyproc plaatsen

Gyproc plaatsen Turnhout
Naast het renoveren van diverse woononderdelen en bouwen en verbouwen de meeste aannemers ook menig woononderdeel. Eén van de opties op het gebied van verbouwing en afwerking is het plaatsen van Gyproc. Gyproc is een wandafwerking die een stabiele basis biedt. Eventueel is het een mogelijkheid om zelf de Gyproc platen aan te brengen. De platen zijn droog en licht, en eenvoudig te installeren. Wilt u zeker weten dat de Gyproc op de juiste manier tegen de wanden van de zolder wordt gezet? Aarzel dan niet om één van de aannemers uit Turnhout in te schakelen. Deze helpen u met alle plezier de renovatiewerken.

Badkamerrenovatie

Badkamer renoveren Turnhout
Een badkamerrenovatie is minimaal eens in de 20 jaar noodzakelijk, omdat in dit tijdsbestek het sanitair veroudert. Het vervangen van het sanitair is echter niet de enige klus die een aannemer wil uitvoeren op het gebied van een badkamerrenovatie. Zo is het tevens een optie om de badkamer opnieuw te betegelen, of kunt u de waterleidingen laten aanpassen. Houdt er bij een badkamerrenovatie wel rekening mee dat u minimaal een week niet gebruik kunt maken van de badkamer. Om problemen te voorkomen gaat een aannemer uit Turnhout graag met u in overleg over de voor u meest geschikte tijd voor de renovatie. Vind via ons netwerk een bouwbedrijf.

Badkamer betegelen

Badkamerrenovatie Turnhout
Een badkamerrenovatie bestaat, net als een keukenrenovatie, uit een groot aantal onderdelen. Eén van de mogelijke opties bij een badkamerrenovatie is bijvoorbeeld het betegelen van de muren. In een badkamer is het tegelwerk van het grootste belang, omdat dit een mooie en hygiënische basis biedt. Is er bij een vorige renovatie al tegelwerk geplaatst, maar zijn de tegels verouderd? Geen probleem. Menig aannemer kan de oude tegels uit de badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen. Gaat u zelf aan de slag met het tegelwerk voor de badkamerrenovatie? Hou er dan rekening mee dat rechtop staande tegels kunnen verzakken door het gewicht van bovenliggende rijen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van renovatiewerken?

Vraag gerust vrijblijvend offertes aan bij specialisten bij u uit de buurt.

huis verbouwen Turnhout

Keukenrenovatie

Keuken renoveren Turnhout
Eén van de andere renovatiewerken die de aannemers uit Turnhout voor u uit kunnen voeren is het renoveren van de keuken. Een keukenrenovatie kan uit enkele kleine onderdelen bestaan zoal het herstellen van de keukenkastjes en het vervangen van het werkblad, maar ook grotere klussen in de keuken zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van nieuwe elektrische bedrading of het plaatsen van een volledig kookeiland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een keukenrenovatie? Laat een aannemer u dan informeren over de kosten en opties. Samen met u kijkt hij met alle plezier naar de mogelijkheden voor uw keuken die binnen het budget liggen.

Keukenapparatuur vervangen

Keukenapparatuur installeren
Onder het begrip keukenrenovatie vallen niet alleen klussen die te maken hebben met het renoveren van bestaande onderdelen en het bouwen van keukenkastjes, ook het vervangen van keukenapparatuur hoort hierbij. Overweegt u om bij de keukenrenovatie te kiezen voor het vervangen van apparatuur, dan is het verstandig om de kosten hiervoor af te trekken van het maximale budget dat u aan een bouwbedrijf doorgeeft. Heeft u maar een beperkt budget? Bij een outletwinkel in de regio vindt u zeer waarschijnlijk alles wat u zoekt, tegen een aantrekkelijke prijs. Ook door het eigenhandig installeren van de apparatuur zult u op de kosten voor de keukenrenovatie besparen.

Dakrenovatie

dak renoveren Turnhout
Een dakrenovatie is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend bouwbedrijf uit Turnhout. Dit komt niet alleen doordat de renovatie veel tijd kost, maar ook vanwege de nauwkeurigheid waarmee te werk moet worden gegaan en de veiligheidsrisico’s die aan het renoveren verbonden zitten. Een dakrenovatie wordt door onze klanten regelmatig gekoppeld aan het plaatsen van dakisolatie. Door de dakisolatie zorgt u ervoor dat u na de volledige dakrenovatie gaat besparen op de stookkosten en zo de investering in de renovatiewerken op de lange termijn terugverdient. Combineer eventueel de dakrenovatie met een gevelrenovatie als tweede vorm van kostenbesparing.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel Turnhout
Zoals al aangegeven voeren vrijwel alle bouwbedrijven een groot aantal werkzaamheden uit, die onder de term dakrenovatie gevat kunnen worden. Eén van de werkzaamheden is het monteren van een dakkapel. Een dakkapel biedt evenals menig andere uitbouw meer licht en ruimte in huis, wat een sterk verbeterd wooncomfort oplevert. Een dakkapel is zowel van hout als kunststof en aluminium te maken. Daarnaast hebt u de keuze uit een prefab of op locatie in elkaar gezette dakkapel. Voor welke soort dakkapel u ook kiest, wij garanderen dat alle aannemers uit ons netwerk in Turnhout deze snel en vakkundig bij uw huis zullen installeren en een scherpe prijs bieden voor het mogen uitvoeren van de klus.

Aanbouw en uitbouw

Uitbouw Turnhout
Niet alleen voor de renovatiewerken, ook voor menig verbouwklus is het een optie om de specialisten van een bouwbedrijf in te schakelen. Voorbeelden van een uit- en aanbouw die door ons geplaatst wordt, zijn een dakkapel, serre, of terrasoverkapping. De prijs voor het bouwen van een nieuwe aanbouw of uitbouw is soms aantrekkelijker dan de prijs voor het renoveren van een bestaande uitbouw. Om een overzicht te krijgen van de prijzen adviseren wij in gesprek te gaan met een aannemer. Bij de meeste bouwbedrijven is het een optie om een ontwerp van de aanbouw te laten maken, en hier uw keuze op te baseren.

Serre bouwen

Serre aanbouwen Turnhout
Tot slot willen wij u nog informeren over de opties voor een uitbouw of aanbouw bij uw huis, door middel van de bouw van een serre. Het bouwen van een serre kost enige tijd en moeite, maar u zult daarna profiteren van een uitbouw waar een heerlijke buitensfeer hangt, terwijl u beschermd bent tegen de weersinvloeden. Is er al een serre bij uw pand in Turnhout, en wilt u deze renoveren? Ook daarvoor is het mogelijk één van de bouwbedrijven uit ons samenwerkingsverband in te schakelen. Deze zullen de aanbouw controleren op beschadigingen en deze indien nodig herstellen voor een uitstekend leefcomfort.

Renovatiewerken prijzen

Gevelrenovatie

Een gevelrenovatie, tot slot, is de laatste van de renovatiewerken die de professionals van een bouwbedrijf voor u af willen handelen. Een gevelrenovatie bestaat meestal uit een combinatie van een gevelreiniging, gevelisolatie en het impregneren van de gevel. Omdat een gevelrenovatie veel tijd en geld kost, is het ook een optie om enkel een deel van deze gevelwerken uit te laten voeren. Wij adviseren om hierover eerst in overleg te gaan met een aannemer. Deze voorziet u met alle plezier van meer informatie over de opties voor het renoveren en de prijzen die hieraan verbonden zijn. Uw gevelrenovatie is bij alle bouwbedrijven uit Turnhout in uitstekende handen.

Vakmanschap voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een erkend bouwbedrijf in Turnhout dat u van dienst kan zijn bij één van de vele renovatiewerken dan bent u bij ons netwerk aan het juiste adres. Wij helpen u met alle plezier bij het uitvoeren van een zolderrenovatie, gevelrenovatie, dakrenovatie of zorgen voor de renovatie van keuken en badkamer. Wilt u meer weten over het prijsverschil tussen renoveren en bouwen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul op het contactformulier uw wensen voor de deel- of totaalrenovatie in, en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toe van specialisten uit Turnhout. Vergelijk deze op prijs en voorwaarden om zo het bedrijf te vinden voor uw klus!

CEI: meerdere expertises, één netwerk!

Netwerk van aannemers, bouwbedrijven en vochtbestrijding experts. Vraag vrijblijvend offertes aan.