Wilt u renovatiewerken in Mol laten uitvoeren?

Scherpe prijzen voor alle soorten renovatie. Netwerk van aannemers en bouwbedrijven. Vrijblijvend offertes aanvragen.

Renovatiewerken Mol

Renovatiewerken Mol

In en om huis zijn er heel wat woononderdelen die een renovatie kunnen gebruiken. Niet alleen de badkamer en keuken vereisen eens in de 20 jaar een renovatie, ook de gevel, zolder en het dak moet u periodiek laten renoveren. Voor het behoud van de kwaliteit van het dak is bijvoorbeeld een dakrenovatie in combinatie met een dakisolatie aan te raden. Naast een badkamerrenovatie, keukenrenovatie, zolderrenovatie en gevelrenovatie, kunnen de aannemers van de bouwbedrijven uit ons netwerk in Mol ook zorgen voor het bouwen van een aanbouw of uitbouw, of het plaatsen van een dakkapel. Via het contactformulier vraagt u geheel vrijblijvend meerdere offertes aan die u kan vergelijken op prijs en aanbod.

Totaalrenovaties

In de renovatiewerken maakt een aannemer vaak onderscheid tussen een deel- en een totaalrenovatie. Een totaalrenovatie staat voor de renovatie van een volledig huis, waarbij alleen de fundamenten en de rest van de basisconstructie blijven staan. Een totaalrenovatie vormt in dat geval het alternatief voor het nieuw bouwen van een huis. De kosten voor een totaalrenovatie liggen natuurlijk vrij hoog, maar het is soms voordeliger dan een nieuwbouw. Eventueel kunt u bij een bouwbedrijf uit Mol vragen naar de voor- en nadelen van totaalrenovatie en nieuwbouw, om zo een geïnformeerde keuze te maken voor uw huis. Wij helpen u met plezier verder.

Huis, appartement of kantoor renoveren

Het renoveren van een huis of bedrijf brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is bijvoorbeeld een dakrenovatie in combinatie met een isolatielaag voordelig op het gebied van de stookkosten, en kan ook een gevelrenovatie of zolderrenovatie bijdragen aan een verbeterde isolatiewaarde. Een keukenrenovatie of badkamerrenovatie brengen hele andere positieve gevolgen met zich mee. Deze zorgen voor een groter wooncomfort, of gebruiksgemak van de keuken en badkamer. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Mol? Ook dan raden de meeste bouwbedrijven het renoveren van de keuken of toiletten aan. Uw klanten zullen zich zo veel prettiger voelen in het pand.


  • Eén netwerk, verschillende expertises
  • Vrijblijvend tot maximaal 5 offertes aanvragen
  • Bouwbedrijven vergelijken uit uw regio

Deelrenovatie

Deelrenovatie Mol
Naast de totaalrenovatie staat menig aannemer van een bouwbedrijf uit Mol ook voor u klaar voor een deelrenovatie. Bij een deelrenovatie (de naam geeft het al aan), combineert men enkele renovatiewerken, om zo bijvoorbeeld kosten te besparen. Kies bijvoorbeeld voor het combineren van een keuken- met badkamerrenovatie. De meeste renovatiewerken professionals gebruiken hiervoor vergelijkbare materialen en gereedschappen. Dit scheelt dus in prijs. Soms is het voordeliger om te kiezen voor twee losse renovatiewerken, in plaats van een deelrenovatie. Dit is bijvoorbeeld het geval voor een gevelrenovatie in combinatie met een keukenrenovatie.

Dakisolatie

Dakisolatie Mol
Eén van de grote voordelen van een dakrenovatie is dat deze door het bouwbedrijf te combineren is met een dakisolatie. Door het isoleren van het dak, de zolder of de gevel bespaart u aanzienlijk op de energiefactuur. Jaarlijks kan dit honderden euro’s opleveren. Hebt u maar een beperkt budget voor het plaatsen van de dakisolatie? Schakel dan geen bouwbedrijf in, maar plaats zelf de isolatieplaten. Eventueel is het een optie om de dakisolatie af te werken met behulp van Gyproc platen. Zo ziet u niets meer van de isolatielaag. De kosten voor een goede dakisolatie beginnen bij €10,- per vierkante meter. Uw dakisolatie is bij elk bouwbedrijf uit ons netwerk in goede handen.

Zolderrenovaties

Zolderrenovatie Mol
Veel van onze klanten denken bij de term renovatie alleen aan het renoveren van een keuken of badkamer. Het is echter ook goed mogelijk om de hulp van een aannemer in te roepen voor een zolderrenovatie. Bij een zolderrenovatie plaatsen de experts van een bouwbedrijf uit Mol niet alleen nieuwe vloeren, maar ook het vervangen van een wandafwerking of het creëren van enkele kamers is een optie bij de zolderrenovatie. Eventueel kunt u ervoor kiezen om de zolderrenovatie te gebruiken voor het realiseren van een B&B, compleet met mini keuken en badkamer. De prijs voor een zolderrenovatie is in dat geval wel hoog.

Gyproc plaatsen

Gyproc plaatsen Mol
Eén van de mogelijke onderdelen voor een zolderrenovatie is het plaatsen van Gyproc. Gyproc is een speciaal materiaal dat vrijwel alle bouwbedrijven en renovatiewerken professionals uit Mol inzetten voor het afwerken van wanden. Het grote voordeel van Gyproc is dat het bestaat uit licht platen, die gemakkelijk te plaatsen zijn. Wilt u zelf een deel van de renovatiewerken uitvoeren? Dan is de plaatsing van de Gyproc platen wellicht een goede oplossing voor u. Het Gyproc is bovendien in verschillende kleuren te schilderen, waardoor u de zolder helemaal in uw stijl kunt afwerken.

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie Mol
Binnen de renovatiewerken valt natuurlijk ook de badkamerrenovatie. Het renoveren van de badkamer is ongeveer eens in de 15 tot 20 jaar noodzakelijk. Onder meer het vervangen van het sanitair en het herstellen van de waterleidingen valt binnen de badkamerrenovatie. Omdat de renovatie van de badkamer tot gevolg heeft dat u tijdelijk geen gebruik van de badkamer kunt maken, is het belangrijk het tijdsproces voor de renovatiewerken goed te bespreken met één van de aannemers. Zo weet u zeker dat er geen problemen ontstaan, en dat u snel geniet van een optimaal wooncomfort.

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen Mol
Een andere klus die bij de badkamerrenovatie hoort, is het betegelen van de muren en vloer. Het betegelen van de muren is een taak die u niet perse hoeft over te laten aan een renovatiewerken specialist uit Mol. Het is een optie om deze klus zelf af te handelen. Wel moet u er dan rekening mee houden dat de tegels op de wand kunnen verzakken tijdens het werk. Maak gebruik van een latje om een dergelijk probleem te voorkomen. Hebt u geen ruim budget voor de badkamerrenovatie maar wilt u wel unieke tegels? Kijk dan eens bij restpartijen bij de bouwmarkt of op speciale verkoopsites.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van renovatiewerken?

Vraag gerust vrijblijvend offertes aan bij specialisten bij u uit de buurt.

huis renoveren Mol

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie Mol
Een volgende vorm van renovatie die een aannemer uit ons netwerk vaak uitvoert, is de keukenrenovatie. Een keukenrenovatie is nodig op het moment dat de apparaten niet meer werken, of wanneer de hygiëne in gevaar komt. Binnen de keukenrenovatie vallen renovatiewerken als het vervangen van de keukenkastjes, het schilderen van de wanden of de installatie van een keukenblad. Renovatiewerken experts zullen de keuken in korte tijd weer in optimale staat hebben, tegen aantrekkelijke tarieven. Wij adviseren dan ook altijd om de keukenrenovatie niet uit te stellen. De voordelen voor het renoveren van de keuken wegen gegarandeerd op tegen de korte periode van overlast.

Keukenapparatuur vervangen

Keukenapparatuur vervangen
Het vervangen van de keukenapparatuur valt eveneens binnen de klussen voor keukenrenovatie. Het vernieuwen van de keukenapparatuur geeft meer gebruiksgemak, en zorgt tevens voor een stijging van de prijswaarde van uw huis. Werkt u met een beperkt budget? Renovatiewerken specialisten uit Mol raden dan aan om te kijken bij een outletwinkel in de regio. Hier vindt u waarschijnlijk heel wat producten die binnen het gewenste bedrag vallen. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het renoveren van de keuken? Of bent u benieuwd naar de opties voor de inzet van een bouwbedrijf voor de keukenrenovatie? Onze aannemers geven u met alle plezier meer informatie.

Dakrenovatie

dakrenovatie Mol
Wij gaven hierboven al aan dat een dakrenovatie uitstekend te combineren is met het aanbrengen van een laag dakisolatie. Een dakrenovatie bestaat echter uit meer dan dat. Zo is ook de plaatsing van een uitbouw of dakkapel een mogelijk onderdeel van het werk van een bouwbedrijf, of kunt u kiezen voor het vervangen van de dakbedekking. Omdat een dakrenovatie heel wat werk betekent, werken hier vaak meerdere specialisten van een bouwbedrijf uit Mol aan. Zo weet u zeker dat u in een kort tijdsbestek geniet van een betere isolatie, of een kleinere kans op daklekkage, met houtrot, schimmel en andere vochtproblemen tot gevolg.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen Mol
Het plaatsen van een dakkapel of uitbouw is één van de werkzaamheden die een renovatiewerken professional voor u kan uitvoeren binnen de dakrenovatie. De plaatsing van een dakkapel is zeer lastig, omdat de naden exact op de uitbouw moeten aansluiten. Wij adviseren daarom om altijd een aannemer voor het werk in te schakelen. Wilt u een dakkapel voor meer licht en ruimte in huis? Dan moet u kiezen uit verschillende modellen, materialen en plaatsingtechnieken. Kies voor een nokverhoging of standaard dakkapel, en maak de keuze tussen hout, kunststof en aluminium. Een dakkapel prefab laten monteren is vaak binnen 1 dag klaar.

Aanbouw, uitbouw en bijgebouwen

Aanbouw Mol
Een aannemer uit ons netwerk in Mol helpt u niet alleen graag bij de renovatie van verschillende woononderdelen, ook het bouwen van een aanbouw, uitbouw of bijgebouw valt onder de werkzaamheden van een aannemer op het gebied van renovatiewerken en nieuwbouw. Een aanbouw of uitbouw zorgt voor meer licht en ruimte, en biedt de mogelijkheid tot gezinsuitbreiding of laat de pandwaarde stijging. Voorbeelden van een aanbouw die men regelmatig plaatst zijn een serre, tuinhuis of terrasoverkapping. Elke aanbouw moet aan bepaalde voorwaarden voldoen, en soms is het nodig een vergunning aan te vragen voor de uitbouw. Een aannemer kan u hierbij helpen.

Serre bouwen

Serre bouwen Mol
Het bouwen van een serre is een klus die enige handigheid en ervaring vraagt. Daarom is het verstandig om hiervoor de hulp van één van de vele bouwbedrijven uit Mol in te roepen. Bij het bouwen van een serre als aanbouw is het bijvoorbeeld noodzakelijk om eerst een fundament te leggen, en men moet rekening houden met de verschillende weersomstandigheden. Voor elke aan- en uitbouw geldt bovendien dat er de noodzaak bestaat voor het aanvragen van een vergunning. Het verschilt per soort aanbouw hoe lang de vergunningsaanvraag duurt. De prijs voor een vergunning ligt op ongeveer 4–6% van de uiteindelijke bouwsom.

Renovatie offerte

Gevelrenovatie

Een laatste variant binnen de renovatiewerken waar wij uw aandacht op willen vestigen is de gevelrenovatie. De gevelrenovatie bestaat in de meeste gevallen uit een combinatie van werkzaamheden, uitgevoerd door een erkend bouwbedrijf uit Mol. Zo moet u bij een gevelrenovatie onder meer denken aan een gevelreiniging, controle van de stenen en voegen, en de impregnatie van het oppervlak. De prijzen voor het laten uitvoeren van een gevelrenovatie door een van de aannemers uit de regio vallen in vergelijking met de overige renovatiewerken relatief hoog uit. Dit komt doordat een gevel lastiger bereikbaar is, en een groter oppervlak heeft. Hierdoor is renovatie lastiger.

Vakmanschap voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of aannemer uit Mol die u kan ondersteunen bij de renovatie van de zolder, de aanbouw van een serre, of het plaatsen van een dakkapel? Dan zit u bij ons op de goede plek. Wij werken samen met meerdere aannemers en bouwbedrijven uit de regio, die allen een ruime ervaring hebben binnen de totaalrenovatie. Dit betekent dat zij u van dienst kunnen zijn bij zowel de badkamerrenovatie, als gevelrenovatie, zolderrenovatie, keuken- en dakrenovatie. Ook voor het bouwen van diverse bouwconstructies draaien zij hun hand niet om. Vraag via het contactformulier geheel vrijblijvend enkele offertes bij ons aan.

Zoekt u een erkend bouwbedrijf in Mol?

Netwerk van aannemers, bouwbedrijven en vochtbestrijding experts. Vraag vrijblijvend offertes aan.