Zolderrenovatie


Een zolder is vaak een plek in huis waar veel mensen niets mee doen. Wanneer men een slaapkamer tekort komt, is een zolder vaak uitermate geschikt om deze te renoveren en inrichten tot een slaapkamer. Ook is het mogelijk om een zolder te verbouwen en renoveren tot een badkamer. Wij helpen u graag door u in contact te brengen met een vakman die zolderrenovatie voor u uitvoert. Hij zorgt voor het isoleren en gaat aan het werk met de zoldervloer. Hij geeft u ideeën voor het inrichten van de nieuwe kamer en gaat aan het werk met het opknappen van de ruimte. Kom in contact met een vakman die zolderrenovatie uitvoert door het formulier in te vullen.

zolderrenovatie
zolder renoveren

Zolder inrichten

Het inrichten van een zolder is vaak wat ingewikkelder dan een normale kamer. Of u er nu een slaapkamer of badkamer van wilt maken met behulp van zolderrenovatie, door de schuine muren moet u vaak net wat beter kijken naar de indeling en het inrichten van de ruimte. Een vakman helpt u graag met het inrichten. Voordat hij aan het werk gaat met zolderrenovatie, neemt hij met u ideeën door waardoor er een plan ontstaat voor het inrichten van uw nieuwe badkamer of slaapkamer. Op deze manier gaat de zolderrenovatie precies zoals u wilt en wordt er volledig rekening gehouden met uw wensen.

Verbouwen tot slaapkamer

Eén van de meest voorkomende keuzes wanneer men overgaat tot zolderrenovatie is het renoveren tot een slaapkamer. Vaak is de zolder een grote ruimte, waar gemakkelijk een slaapkamer van gemaakt kan worden. Doordat deze kamer alleen bijna nooit geïsoleerd is en er vrij weinig mee gedaan is, is het nodig om te isoleren en renoveren. Soms is een zolder in goede staat en is zolderrenovatie niet per se nodig, maar is het opknappen van de ruimte voldoende. Als u uw zolder wilt verbouwen tot slaapkamer, is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden en ideeën op te doen voordat u aan het werk gaat met zolderrenovatie.

Zoldervloer isoleren

Zoals eerder gezegd is er vaak vrij weinig werk gestoken in een zolder. Daarom is het belangrijk dat bij zolderrenovatie goed gekeken wordt naar de zoldervloer. Vaak is de zoldervloer ook niet geïsoleerd. Bij zolderrenovatie is het dan nodig om de zoldervloer alsnog te isoleren, zodat de slaapkamer of badkamer een aangename temperatuur krijgt en houdt. Het isoleren van de zoldervloer hoeft geen ingewikkelde klus te zijn en kan vaak binnen een dag klaar zijn, afhankelijk van het oppervlakte. Wij brengen u graag in contact met een vakman die voor u zolderrenovatie uitvoert, waaronder het isoleren van de zoldervloer.

Badkamer op zolder

Waar veel mensen denken aan een slaapkamer op zolder, is het ook zeker mogelijk om deze ruimte te renoveren tot een badkamer. Bij het renoveren van deze ruimte naar een zolder komen er wel meer zaken bij kijken. Zo moeten er waterleidingen aangelegd worden met het renoveren, wat soms een ingewikkelde klus kan zijn. Voor de zolderrenovatie is het belangrijk om het inrichten al enigszins klaar te hebben, zodat er bekend is welke leidingen waar moeten liggen. Als u benieuwd bent of uw zolder geschikt is voor zolderrenovatie tot een badkamer, dan brengen wij u graag in contact met een vakman die voor u de ruimte gaat renoveren.

CEI renovatiewerken: totaalrenovatie is onze expertise

Scherpe prijzen voor renovatie. Erkend netwerk van menig aannemer en bouwbedrijf. Vrijblijvende offerte.

zolder inrichten

Kosten

De kosten voor het renoveren en inrichten van een kamer zijn afhankelijk van een aantal zaken. Kiest u voor het renoveren tot een slaapkamer of badkamer? Wilt u tips of ideeën van een vakman over het opknappen en inrichten, of moet een vakman het verbouwen voor u uitvoeren? Wij brengen u graag in contact met een expert op het gebied van renoveren en inrichten, welke het verbouwen tegen lage kosten voor u uitvoert. Vul het formulier in en omschrijf uw vraag of de werkzaamheden. U ontvangt van ons vrijblijvende offertes zodat u zelf een keuze kunt maken voor een vakman en de kosten laag houdt.

Kom in contact met een vakman

Beschikt u over een bovenruimte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor renoveren? Of wilt u meer weten over het inrichten van een kamer op de bovenverdieping? Wij helpen u graag verder. Vul ons formulier in om in contact te komen met een vakman die u ideeën, advies en informatie geeft over het renoveren, inrichten en opknappen van de zolder. Wij sturen u vrijblijvende offertes toe, zodat u zelf een keuze maakt uit de vakman voor het renoveren en de kosten zo laag mogelijk houdt. Laat de zolderrenovatie, badkamerrenovatie of keukenrenovatie uitvoeren door een vakman en vraag om ideeën voor het inrichten tegen lage kosten. Neem nu contact met ons op.