CEI vochtbestrijding Bonheiden: opstijgend vocht en kelderdichting

Netwerk voor het impregneren en injecteren van uw muren. Vraag vrijblijvend offertes aan.


Vochtbestrijding Bonheiden

Vochtbestrijding Bonheiden

Wie last heeft van vochtproblemen in en om huis doet er goed aan om een specialist op het gebied van vochtbestrijding in te schakelen. De term vochtbestrijding staat voor alle technieken die men in kan zetten om vochtproblemen als schimmels, houtrot en vochtplekken tegen te gaan. Voorbeelden van methoden die onze professionals uit Bonheiden inzetten zijn het impregneren en injecteren van de muren, en diverse technieken voor kelderdichting. Bent u op zoek naar een vochtbestrijding expert bij u in de regio? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in, en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toe.

Vochtproblemen

Er zijn vele soorten vochtproblemen, die allen één ding gemeen hebben: ze worden veroorzaakt door overtollig vocht in de wanden of vloeren. De meest bekende vochtproblemen zijn schimmels, houtrot, lekkage en vochtplekken. Daarnaast kan er door overtollig water een hoge luchtvochtigheid in huis ontstaan. Deze hoge luchtvochtigheid kan leiden tot diverse gezondheidsklachten die wij dan ook onder de vochtproblemen scharen. Wilt u weten wat u kunt doen tegen uw vochtproblemen? Schakel dan een vochtbestrijding expert in voor tips en advies. Vul het contactformulier in en onze specialisten uit Bonheiden helpen u met alle plezier verder.

Gratis offertes vergelijken

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende prijsopgaven.


Opstijgend vocht

Optrekkend vocht Bonheiden
Opstijgend vocht is een vochtprobleem dat grote gevolgen kan hebben. Opstijgend vocht is vaak het gevolg van een stijgend niveau van het grondwater, in combinatie met een slecht fundament van de woning. Hierdoor kan het grondwater of overtollig regenwater via de spouwmuur naar boven stijgen. Het tegengaan van opstijgend water kan door het fundament te herstellen, maar ook door de muren te injecteren. Deze techniek van vochtbestrijding kunt u het beste overlaten aan een erkend specialist uit Bonheiden. Hebt u een vraag over de mogelijkheden voor het bestrijden van opstijgend vocht? Neem snel contact met ons op!

Vochtdetectie

Vocht opsporen Bonheiden
Wanneer er sprake is van vochtoverlast, dan betekent dit nog niet dat u al weet waar het exacte probleem is. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de diverse methoden van vochtdetectie. Er zijn verschillende methoden die gebruikt kunnen worden om vochtplekken op te sporen. Zo gebruiken onze professionals uit Bonheiden onder andere ultrasone detectie voor het vinden van lekkende leidingen, en kan ook thermografie als techniek worden toegepast. Wilt u zelf vocht opsporen in de muren of vloeren van de douche? Gebruik dan een mesje om de kitranden, voegen en rozetten te testen en zo eventuele vochtproblemen te achterhalen.

Kelderdichting

Kelderafdichting Bonheiden
Wanneer de keldermuren niet goed bestand zijn tegen vocht en de druk van het grondwater, dan zijn vochtige muren het gevolg, en daarmee een verhoogde kans op vochtproblemen. Wilt u voorkomen dat er een te hoge luchtvochtigheid in huis komt, of de kelder als een volwaardige ruimte gebruiken? Laat dan een vochtbestrijding expert zorgen voor een goede kelderdichting. Wat de beste techniek van kelderdichting is, is afhankelijk van het soort waterinfiltratie. Zo kunt u kiezen voor de traditionele kelderdichting van bekuiping, of voor kelderdrainage, waarbij het overtollige water wordt afgevoerd. Onze expert informeert u graag.

Injecteren van de muren

Muren Injecteren Bonheiden
Het injecteren van de muren is een vorm van vochtbestrijding die tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast door onze vakmannen uit Bonheiden. Bij het injecteren van de buiten- of binnenmuren worden er eerst gaten geboord in de muur, op verspringende niveaus. Deze worden vervolgens volgespoten met een speciaal injectiemiddel. Dit middel zorgt ervoor dat opstijgend vocht geen kans meer maakt. Het laten injecteren van de muren is een klus die wel enige kosten met zich mee brengt, en aan enkele voorwaarden verbonden is. Wij adviseren daarom om contact op te nemen met een erkend vochtbestrijding expert uit Bonheiden voor tips en advies over de beste vochtwerende oplossing.

Impregneren

Impregneren buitenmuren Bonheiden
Naast het injecteren van de buitenmuren kunnen de muren ook worden geïmpregneerd. Het impregneren van oppervlakken is een methode die u eventueel zelf kunt uitvoeren. Bij het impregneren wordt namelijk in een vloeiende beweging een impregneermiddel over de voegen en stenen van de gevel aangebracht. Dit middel zal de stenen en voegen verzadigen, waardoor er geen water meer door kan slaan naar binnen. Wilt u graag geholpen worden bij het impregneren van de gevel? Aarzel dan niet om u in verbinding te stellen met één van onze vochtbestrijding expert uit de regio Bonheiden. Zij zijn u met alle plezier van dienst en beantwoorden graag u vragen.

Gevolgen van vocht in huis

Vochtplekken
Wij spraken eerder al over de diverse vochtproblemen die er kunnen ontstaan in en om huis door overtollig water in de vloeren en wanden. Naast de al genoemde schimmels, houtrot en vochtplekken zijn er nog twee vervelende gevolgen. De eerste is een muffe geur, vergelijkbaar met de geur van natte was die is blijven liggen. Een tweede gevolg is een hoge luchtvochtigheid. Deze hoge luchtvochtigheid kan leiden tot diverse problemen als meer last van reumatische en astmatische klachten, maar ook een grotere kans op ongedierte als pissebedden en zilvervisjes. Door te zorgen voor een goede ventilatie in uw woning zijn beide vochtproblemen te bestrijden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust vrijblijvend offertes aan bij specialisten bij u uit de buurt.

Vochtbestrijding offerte

Schimmels

Schimmels in huis
Een schimmel ontstaat op plekken waar veel vocht is en weinig ventilatie. Schimmels kunnen zowel op warme als koude plekken ontstaan, en kunnen voor verschillende problemen zorgen. De meeste schimmels hebben niet direct schadelijke gevolgen op de gezondheid, maar kunnen op de lange termijn gevolgen hebben als geïrriteerde ogen en ademhalingsproblemen. Wanneer er een zwarte schimmel groeit in uw badkamer of keuken, dan is het wel zaak om deze direct te laten verwijderen door een erkend vochtbestrijding expert uit Bonheiden. Zwarte schimmels kunnen namelijk zware misselijkheid en ademhalingsproblemen veroorzaken als u er langere tijd aan blootgesteld bent. Onze specialisten verwijderen de schimmels snel en vakkundig.

Vochtplekken

Vochtplekken Bonheiden
Wilt u graag vochtplekken behandelen, door deze te verven of behangen? Dan zijn er diverse zaken die u eerst moet doen. Ten eerste moet u zorgen dat de oorzaak van de vochtplekken (als lekkage) verholpen zijn. Ten tweede is het belangrijk om de vochtplekken te isoleren. Dit kan met speciale isolerende muurverf, waardoor u direct de muren weer egaal wit hebt. Wilt u liever een kleur? Kies dan eerst voor de isolerende muurverf, en schilder daarna de muur over met een gekleurde verf. Wij adviseren om tijdens het verfproces en ook daarna regelmatig een raampje open te zetten, zodat de ruimte goed geventileerd blijft. Nogmaals voordat u begint met verven is het noodzaak om de oorzaak op te sporen, vraag onze vakman om advies indien u er niet uitkomt.

Gezondheidsklachten

Vochtproblemen
Door een gebrekkige ventilatie en een te hoge luchtvochtigheid in huis kunnen verschillende gezondheidsklachten optreden. Vooral klachten rondom ademhaling en gewrichten kunnen erger worden wanneer er teveel vocht in huis is. Daarnaast zorgen zwarte schimmels voor vele gezondheidsklachten. De ergste daarvan zijn Firbromyalgie en het Chronische Vermoeidheid Syndroom. Wilt u voorkomen dat dergelijke gezondheidsklachten optreden? Dan is het belangrijk om vochtproblemen snel en vakkundig te behandelen. Een vochtbestrijding expert uit Bonheiden kan u hierbij van dienst zijn. Stel via het contactformulier gemakkelijk uw vragen of vraag vrijblijvend enkele offertes aan bij specialisten uit de regio. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Vocht Bonheiden

Direct contact met een vochtspecialist

Hebt u regelmatig last van optrekkend vocht in de muren? Bent u benieuwd naar het verschil in effect tussen het injecteren en impregneren van de gevel? Of hebt u een vraag over de prijs voor één van de andere vochtbestrijding en vochtwering technieken die wij inzetten? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. Wij zullen u op basis van uw wensen enkele vrijblijvende offertes toesturen van een specialist bij u in de regio. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u altijd voor de vochtbestrijding professional uit Bonheiden die het beste bij u past! Wij helpen u graag!

Ook voor renovatiewerken!

Wilt u naast de vochtproblemen in uw huis ook de keuken of badkamer renoveren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk van aannemers gespecialiseerd in renovatiewerken opgebouwd.