Renovatiewerken in Harelbeke? Netwerk van bouwbedrijven.

Scherpe prijzen voor deelrenovatie en totaalrenovatie. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Renovatiewerken Harelbeke

Renovatiewerken Harelbeke

Wie gaat verbouwen of renoveren zal de hulp van een ervaren aannemer goed kunnen gebruiken. Wij werken samen met menig bouwbedrijf in de regio van Harelbeke dat is gespecialiseerd in de diverse renovatiewerken. Zo kunnen onze specialisten u onder andere helpen bij een totaalrenovatie, maar ook bij een gevelrenovatie, zolderrenovatie, badkamer- of keukenrenovatie. Zoekt u naar een bouwbedrijf uit Harelbeke dat u van dienst kan zijn bij het aanbrengen van een dakisolatie of het bouwen van een aanbouw bij uw huis? Ook daarvoor bent u bij ons netwerk aan het juiste adres. Vraag via het contactformulier geheel vrijblijvend meerdere offertes bij ons aan.

Totaalrenovaties

Wanneer een pand in een zeer slechte staat is, maar het fundament nog wel geschikt is, dan is een totaalrenovatie een mogelijke oplossing. Bij een totaalrenovatie worden vrijwel alle onderdelen van een huis verbouwd, een totaalrenovatie is dan ook de grootste klus binnen de renovatiewerken. Onderdelen van een totaalrenovatie zijn onder andere het vernieuwen van de leidingen (water, gas, elektriciteit), de renovatie van keuken en badkamer, en het plaatsen van nieuwe vloeren en de bezetting van wanden. Bent u benieuwd naar het verschil in resultaat en prijzen tussen een totaalrenovatie en andere renovatiewerken? Laat u dan informeren door een aannemer uit ons netwerk.

Huis, appartement of kantoor renoveren

Het renoveren van een huis, appartement of kantoor lijkt heel erg op een totaalrenovatie. Wij noemen het alleen een totaalrenovatie wanneer het volledige pand wordt aangepast. Kiest u ervoor om enkel de vloeren te renoveren of een zolder- of gevelrenovatie uit te laten voeren? Dan noemen wij dit ook wel een deelrenovatie. Het renoveren van een huis kan een uitstekende oplossing vormen voor het verhogen van het wooncomfort of het verbeteren van de prijswaarde. Vraag altijd eerst de aannemers van een bouwbedrijf uit Harelbeke om advies, voordat u voor de renovatie kiest. Een gevelrenovatie is bijvoorbeeld soms vervangbaar door een gevelimpregnatie.


  • Eén netwerk, verschillende expertises
  • Vrijblijvend tot maximaal 5 offertes aanvragen
  • Bouwbedrijven vergelijken uit uw regio

Deelrenovatie

Deelrenovatie Harelbeke
Er bestaan vele soorten renovatiewerken, die allen apart kunnen worden uitgevoerd. Kiest u voor een combinatie van een paar van de renovatiewerken? Dan wordt dit soms aangeduid met een deelrenovatie. Bij een dergelijke renovatie zal men bijvoorbeeld wel het dak en de zolder aanpassen, maar blijft de keuken zoals hij was. Deze vorm van renovatie is bovendien te combineren met het aanbrengen van een dakisolatie en andere isolatiewerkzaamheden. Wat een aannemer zal adviseren voor het renoveren van uw huis in Harelbeke is afhankelijk van de staat van keuken, badkamer, gevel en zolder.

Dakisolatie

Dakisolatie Harelbeke
Bij een dakrenovatie komt het regelmatig voor dat klanten dit combineren met een dakisolatie. Bij een dakisolatie hebt u de keuze uit twee opties; een isolatie aan de binnenzijde en buitenzijde van het dak. Voor welke soort dakisolatie u echter ook kiest, u profiteert hierdoor gegarandeerd van een aanzienlijke besparing op de energiefactuur. Een aannemer kan u desgewenst helpen bij het maken van een gecombineerd plan voor de dakrenovatie en dakisolatie. Zo bespaart u op de kosten, en blijft de verbouwtijd beperkt. Hebt u maar weinig budget? Overweeg dan om zelf de dakisolatie te plaatsen.

Zolderrenovaties

Zolderrenovatie Harelbeke
Een zolderrenovatie bestaat over het algemeen uit twee onderdelen: ten eerste het aanbrengen van dakisolatie, en ten tweede de afwerking van de wanden en het dak. Er kunnen echter ook verschillende elementen aan de zolderrenovatie worden toegevoegd door het bouwbedrijf (in samenspraak met u natuurlijk). Zo is het een optie om op de zolder verschillende kamers te bouwen, of is de vloer van de zolder te isoleren. Ook de plaatsing van een dakkapel valt soms onder de renovatie van de zolder. De kosten voor de inzet van een aannemer of bouwbedrijf voor een zolderrenovatie vallen relatief hoog, maar u profiteert gegarandeerd van de diverse gevolgen van de zolderrenovatie.

Gyproc plaatsen

Gyproc plaatsen Harelbeke
Eén van de klussen waarvoor u niet perse de ondersteuning van een erkend bouwbedrijf uit Harelbeke hoeft in te roepen is het plaatsen van Gyproc. Wel is het noodzakelijk dat u enige ervaring hebt met het aanbrengen van afwerkende platen. Het grote voordeel van Gyproc is dat dit een droog systeem is. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten om de producten te laten uitwerken. Daarbij komt dat u bij deze techniek geen last krijgt van een overdaad aan stof en ander vuil. Kiest u voor Gyproc, dan verzekert u zich van een stevige afwerking, die verkrijgbaar is bij menig renovatiewerken expert uit Harelbeke.

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie Harelbeke
Naast een keukenrenovatie, zolderrenovatie en gevelrenovatie bestaat er de badkamerrenovatie. Bij een badkamerrenovatie wordt meestal al het sanitair vervangen. De specialisten van een bouwbedrijf uit Harelbeke plaatsen indien gewenst ook nieuwe badkamermeubels, en betegelen de wanden en vloeren voor een volledig andere sfeer in de badkamer. Een badkamerrenovatie moet u goed plannen, omdat u door de renovatie waarschijnlijk een tijdje niet van de doucheruimte gebruik kunt maken. Een aannemer aangesloten bij ons netwerk zal daarom op voorhand goed met u overleggen over de meest geschikte momenten voor de badkamerrenovatie.

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen Harelbeke
Voor een badkamerrenovatie geldt dat er verschillende klussen binnen de totaalrenovatie vallen. Eén van de klussen is het betegelen van de wanden en vloer. Voor het betegelen van een wand in de badkamer moet u er rekening mee houden dat de onderste laag tegels zou kunnen verzakken. Werk daarom met een lat tegen de onderste laag aan. De kosten voor het betegelen van de badkamer hangen met name af van het soort tegels waar u voor kiest. Omdat het tegelwerk bij een totaalrenovatie gecombineerd wordt met andere badkamerrenovatie onderdelen, zult u bovendien profiteren van lagere kosten dan wanneer u het tegelwerk lost laat afhandelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van renovatiewerken?

Vraag gerust vrijblijvend offertes aan bij specialisten bij u uit de buurt.

huis renoveren Harelbeke

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie Harelbeke
De professionals van een bouwbedrijf uit ons netwerk hebben een ruime ervaring en kunnen u dan ook met vele renovatiewerken helpen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om hen in te schakelen voor een keukenrenovatie. Bij een keukenrenovatie kunt u onder andere denken aan het vervangen van de keukenapparatuur en het monteren van een nieuw werkblad. Maar ook het aanleggen van een waterleiding valt onder de keukenrenovatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden uw keuken? Een aannemer van één van de bouwbedrijven uit Harelbeke kan u hierover van meer informatie voorzien. Het is hierbij verstandig om ook het maximale budget voor de keukenrenovatie aan te geven.

Keukenapparatuur vervangen

Keukenapparatuur vervangen
Hebt u gekozen voor een keukenrenovatie? Dan is het waarschijnlijk dat u tevens graag nieuwe keukenapparatuur wilt. Hoewel het niet verplicht is om de renovatie van de keuken te combineren met de installatie van ander keukenapparatuur, is het wel een veel toegepaste combinatie. Het vinden van modernere apparaten is niet heel moeilijk. Zo vindt u bij menig bedrijf voor elektra al de nodige producten. Is uw budget voor de keukenrenovatie maar beperkt? Dan adviseren wij een bezoek aan een outletwinkel in de regio. Hier is voor ieder wat wils te vinden, tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag eventueel bij diverse aannemers naar tips en tricks als u zelf uw apparatuur wilt vervangen.

Dakrenovatie

dakrenovatie Harelbeke
Het renoveren van een dak valt tevens binnen de renovatiewerken. Een dakrenovatie is een klus die veel tijd en moeite kost, en het is dan ook aan te raden de dakrenovatie over te laten aan één van de bouwbedrijven uit Harelbeke. Een dakrenovatie wordt binnen de renovatiewerken gekoppeld aan het plaatsen van dakisolatie. Bij een dakrenovatie wordt bovendien het hele dak gecontroleerd op eventuele beschadigingen en zal de dakbedekking worden hersteld of vervangen. Een andere optie is om de dakrenovatie te combineren met een gevelrenovatie. De gevelrenovatie kost zo minder geld, en u bent in één keer klaar voor de komende 20 jaar.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen Harelbeke
Het renoveren van daken vraagt veel tijd en moeite, en kan uit een groot assortiment aan taken bestaan. Eén veel toegepast onderdeel van de dakrenovatie is de plaatsing van een dakkapel. Bij menig huis in Harelbeke is een dakkapel mogelijk, en biedt vele voordelen. Evenals een aanbouw of serre biedt een dakkapel meer licht en ruimte, alleen dan op de bovenverdieping. Voor de plaatsing van een dakkapel dient u in veel gevallen een vergunning aan te vragen. Wilt u graag geholpen worden bij deze aanvraag? De medewerkers van een bouwbedrijf zullen u hierbij met alle plezier ondersteunen, zodat de bouw snel kan beginnen.

Aanbouw en uitbouw

Aanbouw Harelbeke
Hoewel het niet direct binnen de renovatiewerken valt, is het tevens een optie om een bouwbedrijf in te schakelen voor het bouwen van een aanbouw, uitbouw en bijgebouw. Voorbeelden van een aan- en uitbouw zijn serres, terrasoverkappingen, blokhutten en dakkapellen. Wilt u welke opties er bestaan voor een aanbouw bij uw huis in Harelbeke? Vraag dan een aannemer of één van de bouwbedrijven uit ons netwerk om advies. Deze kijkt graag samen met u naar de opties en de eventuele vergunning die u moet aanvragen. Zo weet u precies wat de prijs voor de uitbouw wordt, en kunt u eventueel kiezen voor een renovatie in plaats van verbouwing.

Serre bouwen

Serre bouwen Harelbeke
Wij noemden al meer licht en ruimte als voordeel bij het plaatsen van een aanbouw of uitbouw. Eén van de mogelijke vormen van aanbouw is de serre. Een serre is een structuur van glas en kunststof of hout waarmee u een heerlijk buitengevoel creëert terwijl u binnen blijft zitten. Bij een totaalrenovatie zal een renovatiewerken expert de bestaande uitbouw renoveren, zodat uw serre in korte tijd weer een optimaal wooncomfort biedt. Moet er een compleet nieuwe uitbouw geplaatst worden? Ook dan zit u bij één van de bouwbedrijven of aannemers uit ons netwerk in Harelbeke goed. Iedereen biedt gegarandeerd een uitmuntend resultaat.

Renovatie offerte

Gevelrenovatie

Tot slot kunt u ook nog kiezen voor een gevelrenovatie bij een renovatiewerken professional uit Harelbeke. Bij een gevelrenovatie zullen de medewerkers van een bouwbedrijf de wanden impregneren of injecteren en kan er tevens voor een gevelisolatie worden gezorgd. Omdat de kosten voor het renoveren van de gevel aanzienlijk zijn, is het verstandig met een aannemer te overleggen over het beschikbare budget en de onderdelen van de gevelrenovatie die binnen dit budget kunnen worden uitgevoerd. Door via het contactformulier enkele vrijblijvende offertes aan te vragen bij renovatiewerken professionals uit Harelbeke, kunt u de prijzen en het mogelijke aanbod alvast met elkaar vergelijken.

Vakmanschap voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een aannemer die u kan informeren over het verschil in prijs tussen een totaalrenovatie of de nieuwbouw van een huis? Hebt u een vraag over het renoveren van uw keuken of badkamer? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor een renovatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Geef hierop uw wensen en vragen aan, en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toe van een bouwbedrijf uit Harelbeke. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken. Kies zo voor de renovatiewerken expert die bij u past!

CEI: meerdere expertises, één netwerk!

Netwerk van aannemers, bouwbedrijven en vochtbestrijding experts. Vraag vrijblijvend offertes aan.